Voorbereidingen+NRM+in+volle+gang
©

Voorbereidingen NRM in volle gang

De voorbereidingen voor de Nationale Rundvee Manifestatie (NRM) zijn in volle gang. Morgen en zaterdag barst het 2-jaarlijkse koeienfeest los in de IJsselhallen van Zwolle.

Op de eerste dag staat de presentatie van 25 dochtergroepen en een MRIJ-rasgroep op het programma. Ook komen 26 honderdtonners in de ring om tegen elkaar te strijden en hun klasse aan het publiek te tonen.

De NRM is na vele edities in de jaarbeurs van Utrecht naar Zwolle verhuisd. De jaarbeurs wordt gesloten en de IJsselhallen zijn volgens de organisatie voor de meeste deelnemers ook goed en vlot te bereiken.

Ballonnen koe

In de IJsselhallen wordt ondertussen nog hard gewerkt aan de grootste ballonnen koe ter wereld. Deze zwartbonte van 10 meter hoog en 14 meter breed staat morgenochtend als blikvanger bij de entree van het evenementencomplex.

Voor het maken van de koe worden meer dan 30.000 ballonnen gebruikt.

Nieuw Oogst

Nieuwe Oogst is beide dagen op de NRM aanwezig. Via nieuweoogst.nu en twitter houden redacteuren alle belangstellenden op de hoogte.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 1°
  30 %
 • Vrijdag
  4° / 2°
  50 %
 • Zaterdag
  7° / 2°
  40 %
Meer weer