Kort geding Plantion uitgesteld

Het kort geding dat bloemenveiling Plantion had aangespannen tegen bloemenveiling FloraHolland is voorlopig uitgesteld.

De zitting zou vandaag plaatsvinden, maar de partijen proberen via overleg tot een regeling te komen.

Plantion wilde met een kort geding afdwingen dat het opzeggen van de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen door FloraHolland, wordt teruggedraaid. FloraHolland wilde op andere condities verder.

Leden

De samenwerkingsovereenkomst maakt het mogelijk dat leden van FloraHolland gebruik kunnen maken van de diensten van Plantion en omgekeerd. Dat is volgens Plantion cruciaal voor het voortbestaan van Plantion als zelfstandige marktplaats.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  23° / 13°
  35 %
 • Zondag
  25° / 16°
  40 %
 • Maandag
  24° / 15°
  40 %
Meer weer