Ben+Lichtenberg+nam+afscheid+in+Arnhem
© VidiPhoto

Ben Lichtenberg nam afscheid in Arnhem

'Er is niets zo leuk als een bezoek aan een bedrijf. Aan een ondernemer die op zoek is naar kansen voor de toekomst.' Dat zei Ben Lichtenberg bij zijn afscheid van de leden als voorzitter van LTO Noord Gelderland.

Ook een zaal met leden toespreken deed Lichtenberg graag, zo gaf hij aan. Zoals op de Dag van LTO Noord Gelderland in Burgers' Zoo in Arnhem. Waar vandaag weer circa 1000 leden aanwezig waren.

Lichtenberg was ruim 10 jaar Gelders voorzitter. Met leuke periodes en minder leuke. 'Na de mkz-periode was het een moeilijke periode. De agrarische sector was slecht nieuws. Dat zag je de laatste 5 jaar toch veranderen.'

Streep eronder

'Verder is een lange periode gesteggeld over maatregelen rond Natura 2000. Daar is nu een streep ondergezet. We hebben lang en ingewikkeld met de overheid gevochten. Nu kunnen we verder. Dat was een mooi moment.'

Als dank voor zijn inzet overhandigde Dirk-Siert Schoonman, de nieuwe voorzitter, namens de Gelderse leden een reischeque aan Lichtenberg. 'Hij heeft het schip zeer goed achtergelaten', aldus opvolger Schoonman.

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer