Open dagen bij Grisnich in Emmeloord

Grisnich in Emmeloord ontwikkelt en produceert innovatieve systemen voor de verwerking van agrarische producten. De resultaten van die inspanningen lijken veelbelovend.

Om een breed publiek kennis te laten maken met Grisnich, organiseert het bedrijf op 16 en 17 december open dagen. Vrijdag van 13 tot 22 uur en zaterdag van 10 tot 16 uur.

Presentaties

Tijdens de open dagen zijn er technische presentaties. Op www.grisnich-opendagen.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor één of meerdere lezingen.

De onderwerpen die worden behandeld zijn: Droog ontgronden, (afval)waterbehandeling, intelligente bedieningssystemen en efficiënte elektromotoren.

Waterman Onions

Waterman Onions in Emmeloord heeft het afgelopen jaar nieuwe opslag- en verwerkingsruimten voor uien in gebruik genomen. Grisnich heeft hier een ontvangst- en bunkerinstallatie geïnstalleerd. De bewaarplaatsen zijn door Tolsma ingericht.

Als onderdeel van de open dagen rijden er pendelbusjes (tot 18 uur) van Grisnich naar Waterman Onions (Hannie Schaftweg 12, Emmeloord) waar de nieuwe installaties zijn te bekijken.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer