POAH! Fendt 615 LSA

Deze week in POAH!: De Fendt 615 LSA. De trekker is gebouwd in 1986, heeft 180 pk en wordt gebruikt op een melkveebedrijf in Montfoort. Deze Fendt is de favoriete trekker van medewerker Lisa de Vries. 'Het is een oud model en maakt veel herrie, dat vind ik leuk', zegt De Vries. 'Als er niks achter zit, kun je beter in z'n vijf wegrijden. Anders duurt het heel lang voordat je op gang bent.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer