POAH! Case International 1056 XL

Deze week in POAH!: de Case International 1056 XL van Gerben Oosterkamp. Hij werkt met de Case op een melk- en pluimveebedrijf in het Overijsselse Bentelo. De trekker uit 1989 telt 12.000 draaiuren en 140 pk. ‘Case is mijn merk’, zegt Oosterkamp. ‘Als de trekker laag in toeren rijdt, fluit hij mooi. Als je hem echt aan het werk zet, dan gromt hij mooi. Dat maakt deze trekker bijzonder.’

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer