POAH! Renault 1451-4

Deze week in POAH!: De Renault 1451-4 van Bernd Ballast uit het Drentse Coevorden. Hij heeft de trekker net terug van een complete revisie en restauratie. De eerste keer dat hij de trekker weer gebruikte, was op de oldtimerhakseldag in Dalen. 'Tweeënhalf jaar hebben we de trekker moeten missen, maar eigenlijk al veel langer, want hij lag al jaren in drie stukken achter de schuur', zegt Ballast.

Ondanks dat de trekker niet vaak gebruikt gaat worden, was de Renault het opknappen wel waard. 'Wij zeggen geen POAH, wij vinden deze trekker een mooie bok of een hellig zwien', lacht Ballast.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer