Hoedemaker president Europese en wereldwijde vee- en vleessector

Voorzitter Laurens Hoedemaker van de Centrale Organisatie voor Vleessector, is gekozen tot president van de Europese organisatie en als bestuursvoorzitter wereldwijde organisatie voor de vlees en veehouderijsector.

Hoedemaker+president+Europese+en+wereldwijde+vee%2D+en+vleessector
© Robin Britstra

De verkiezing tot president en bestuursvoorzitter vond plaats tijden het congres van de European Livestock an Meat Trades Organisation (UECBV) in Dublin. Deze Europese organisatie voor vleesproductie, vlees- en vee-export heeft 50 regionale en nationale federaties als deelnemer. Ze zijn afkomstig uit 24 landen van de Europese Unie en daarnaast Noorwegen, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en van buiten Europa Japan. De UECBV vertegenwoordigd 20.000 bedrijven van allerhande omvang met 230.000 direct betrokken voltijds banen.

De International Meat Secretariat (IME) is de wereldwijd overkoepelende organisatie voor de vee en vleessector. Deze organisatie kent 96 deelnemers waarvan de meeste ook deelnemen in de UECBV en daarnaast deelnemers uit bijvoorbeeld Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, China, India en Nieuw Zeeland.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
Meer weer