POAH! Steyr 9145

Deze week in POAH!: De Steyr 9145 van Stefan van Ede uit het Gelderse Ede. Van Ede gebruikt de Steyr uit 2000 met opgeschroefd vermogen voor de Trekkertrek. 'Gewoon gas erop, 2 ton gewicht eraan hangen en dan hopen dat het lukt.'

Van Ede denkt dat de Steyr nu 350 pk haalt, maar dat meten met de waterrem durft hij niet. 'We zijn dan bang dat er dan wat gaat sneuvelen', verklaart hij. Een prijs pakken in de klasse van 9 ton lukt nog niet. 'Van de winter gaan we weer wat aanpassen. Hopelijk gaat het dan beter.'
POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  20° / 8°
  10 %
 • Maandag
  21° / 10°
  5 %
 • Dinsdag
  22° / 11°
  5 %
Meer weer