POAH! Case IH Maxxum 110

Deze week in POAH!: Dit is de Case IH Maxxum 110 van Tonnie Roording uit het Gelderse Malden. De trekker is gebouwd in 2013, heeft 110 pk en zevenduizend draaiuren. 'Mijn vrouw wilde een nieuwe badkamer en ik een nieuwe trekker en je ziet wat er gekomen is', lacht Roording. Hij moest het wel goedmaken met zijn vrouw. 'Bosje bloemen op tafel in de kleuren van de Case. Mijn vrouw was er eerst niet blij mee, maar nu is ze er ook blij mee.'

Roording heeft naast zijn vaste baan een klein loonbedrijf waar zijn vrouw nu mede-eigenaar van is. Hij gebruikt de trekker voor klepelwerkzaamheden. 'Als we genoeg werk hebben, krijgt ze een mooie nieuwe badkamer', lacht hij.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  20° / 8°
  10 %
 • Maandag
  21° / 10°
  5 %
 • Dinsdag
  22° / 11°
  5 %
Meer weer