POAH! New: John Deere 6R 150

Deze keer in POAH! New: Dit is de John Deere 6R 150 van akkerbouwbedrijf Minkhorst uit Hummelo. Deze trekker is de grootste 4 cilinder in deze serie en heeft 150 pk. 'Voor de werkzaamheden waarvoor wij deze trekker hebben aangeschaft is dit de perfecte machine', vertelt Minkhorst.

'We zochten een handelbare trekker met veel vermogen en een korte draaicirkel. En dat heeft deze. Het is de opvolger van de vorige John Deere-trekker en je merkt toch dat deze sneller accelereert, net iets meer pk heeft en het comfort is er weer op vooruitgegaan.'


Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met GroeNoord.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  20° / 8°
  10 %
 • Maandag
  21° / 10°
  5 %
 • Dinsdag
  22° / 11°
  5 %
Meer weer