POAH! Ford 5610

Deze week in POAH!: Dit is de Ford 5610 van Jarno van der Wier uit het Groningse Kornhorn. De trekker is gebouwd in 1986, heeft 75 pk en zevenduizend draaiuren. 'Het klopt gewoon', zegt Van der Wier. 'De wielen, de cabine, de afwerking. Voor toen die tijd was het een luxe trekker en nu vind ik hem nog steeds hartstikke mooi.'

De trekker wordt gebruikt voor het maaien, schudden en harken van gras, en het vervoeren van de schapen. 'Dit is een 5610 met vierwielaandrijving. Die zie je niet zoveel.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  20° / 8°
  10 %
 • Maandag
  21° / 10°
  5 %
 • Dinsdag
  22° / 11°
  5 %
Meer weer