Campagne moet bloemenverkoop in Duitsland en Frankrijk stimuleren

De consumentencampagne 'We Hebben Meer Bloemen Nodig' van Bloemenbureau Holland krijgt dit jaar een vervolg in Duitsland en Frankrijk.

Campagne+moet+bloemenverkoop+in+Duitsland+en+Frankrijk+stimuleren
© Bloemenbureau Holland

De vernieuwde campagne start op 1 juni in Duitsland en duurt drie weken. De Franse consument wordt vanaf 19 juni bereikt, ook voor een periode van drie weken. Voor de consumentencampagne worden voornamelijk digitale media ingezet in de vorm van online video's, digitale buitenreclame en socialemediakanalen.

Volgens Bloemenbureau Holland moet de campagne consumenten inspireren rondom bloemengeefmomenten. De marketingorganisatie stelt vast op basis van recent onderzoek in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk dat consumenten nog steeds positief worden geprikkeld bij het zien van de campagne-uitingen.

'We Hebben Meer Bloemen Nodig' benadrukt volgens campagnemanager Isabel Groot dat consumenten willen genieten van wat belangrijk is en dat er een sterke behoefte is aan positieve impulsen. 'Die boodschap werkt nog steeds. De gevoelens en gedachten die de campagne oproept, zijn positief en zetten nog steeds aan tot het kopen van bloemen', concludeert zij.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Maandag
    18° / 5°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    45 %
  • Woensdag
    23° / 11°
    60 %
Meer weer