Bloemenbureau Holland zet met advertenties sierteelt in spotlight

Uit onderzoek blijkt dat veel Nederlanders met positief kijken naar bloemen en planten. Maar in hoeverre zijn zij voldoende bekend met de productiewijze, de spelers in de keten en de duurzame veranderingen? vraagt Bloemenbureau Holland zich af. Daarom start de organisatie met een advertentiereeks om aandacht te vragen voor de sierteeltsector in Nederland.

Bloemenbureau+Holland+zet+met+advertenties+sierteelt+in+spotlight
© Nieuwe Oogst

De advertentiereeks focust op vier verschillende aspecten van de sierteeltsector in Nederland: de economische kracht, het innovatief en verduurzamend karakter, dichtbij en met Nederland verbonden en de opgebouwde kennis door de hele keten. 'Het trotse karakter van de sector staat ook centraal, vooral nu we ons midden in een dynamische wereld en kritische samenleving bevinden', schrijft Bloemenbureau Holland.

De eerste uitingen zijn al verspreid via De Telegraaf, de Volkskrant, het Algemeen Dagblad en Trouw. In november volgen nog enkele nieuwe plaatsingen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  6° / -6°
  10 %
 • Donderdag
  5° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  10 %
Meer weer