BBB-voorzitter draait Nederlandse vlag weer om na historische winst

Voorzitter Erik Stegink van de BoerBurgerBeweging (BBB) heeft na de enorme verkiezingswinst van woensdag de Nederlandse vlag bij zijn varkensbedrijf in het Overijsselse Bathmen omgedraaid. 'Ik vind dat we weer positief moeten gaan denken.'

De vlag hangt nu weer zoals hij hoort. 'Het mag weer, we kunnen weer trots zijn op Nederland. Ik ben alle mensen die op de BBB hebben gestemd heel dankbaar, maar dat geldt ook voor iedereen die aan dit overweldigende historische resultaat heeft bijgedragen', stelt Stegink. Deze verkiezingswinst geeft volgens hem een helder signaal af. 'Nederland heeft heel duidelijk aangegeven dat ze het anders wil. Een ding is wel zeker, het gaat nu wel anders.'

Binnenkort worden ook de andere vlaggen bij Stegink omgedraaid, hij hoopt dat er veel zullen volgen. 'Ik laat de keuze echter aan iedereen zelf die ook vlaggen heeft hangen. Wat mij betreft, kan rood weer boven. We moeten en gaan nu onderhandelen bij alle provincies.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  30 %
 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
Meer weer