Bloemenattractie FloriWorld is failliet

De directie van FloriWorld gaat faillissement aanvragen. Het experiencecenter voor de sierteelt in het Noord-Hollandse Aalsmeer was al sinds december 2022 gesloten voor publiek vanwege te lage bezoekersaantallen.

Bloemenattractie+FloriWorld+is+failliet
© FloriWorld

Een adviseur heeft in opdracht van FloriWorld de afgelopen tijd onderzoek gedaan naar de marktpotentie van FloriWorld. Daarbij is gekeken naar eventuele wijzigingen in het concept en naar de interesse bij professionele partijen om de exploitatie opnieuw op te starten.


Aandeelhouders en het bestuur van FloriWorld hebben op basis van de uitkomsten van het onderzoek vastgesteld dat een faillissement van de bloemen- en plantenattractie onvermijdelijk is. Naar verwachting wordt binnen nu en twee weken het faillissement uitgesproken. Obligatiehouders en crediteuren zijn van het besluit op de hoogte gesteld.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  30 %
 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
Meer weer