Erftrofee Zeeland 2022 gaat naar familie Verbrugge

De familie Verbrugge heeft op 8 oktober de Erftrofee 2022 Zeeland ontvangen uit handen van Jo-Annes de Bat (CDA), gedeputeerde van provincie Zeeland.

Erftrofee+Zeeland+2022+gaat+naar+familie+Verbrugge
© Wim Kooijman

De uitreiking van de Erftrofee Zeeland is een jaarlijkse gebeurtenis ter ere van het mooiste boerenerf in de provincie Zeeland.

Frans Geijs, belangenbehartiger bij ZLTO, ziet duidelijk de kracht van het bedrijf. ‘De familie Verbrugge is bedrijfsmatig breed georiënteerd. De ondernemers doen aan biologische akkerbouw, runnen een minicamping met dertig vaste staanplaatsen, hebben een verkooppunt van streekproducten en houden kippen. Daarnaast hebben ze nog een wandelpad over de oude trambrug.’De boerderij ligt er volgens Geijs uitstekend bij. ‘Het erf en gebouwen zijn in oude historische stijl, maar kom je binnen, dan ziet alles er modern uit. Dat hebben Duco, Patricia en zoon Brett goed voor elkaar, daarom hebben zij de trofee dit jaar meer dan verdiend.’

De Zeeuwse Erftrofee is een initiatief van de Boerderijstichting Zeeland, Stichting Landschapsbeheer Zeeland en ZLTO. De organisatie en uitreiking van de Erftrofee worden elk jaar door een van de genoemde drie partijen op zich genomen. Dit jaar was het de beurt aan ZLTO. De doelstelling van de Zeeuwse Erftrofee is om het behoud van cultureel erfgoed op en rond Zeeuwse boerderijen aan te moedigen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  21° / 7°
  0 %
 • Dinsdag
  22° / 8°
  0 %
 • Woensdag
  21° / 8°
  0 %
Meer weer