Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Machines repareren voor het front'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week bezoekt Huizinga een boer die het leger helpt door machines van het front te repareren.

Verder bedacht Huizinga wat nieuws. Met een beregeningspomp- en slang voorziet hij het land van mest. Tot slot gaat hij naar Kiev om bij de uienopslag te kijken en laat hij een perceel mais zien dat hij gaat combinen tot koeienvoer. Er is veel regen gevallen wat leidde tot modder, waardoor al het werk van september nog gedaan moet worden en er een drukke tijd volgt.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer