Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Indrukwekkend, bussen vol jonge soldaten'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week ziet hij bij de grens tussen Polen en Oekraïne veel jonge Oekraïense soldaten. Die worden daar opgepikt voor hun militaire opleiding.

'Indrukwekkend om die tien tot twaalf volle bussen te zien. Deze soldaten zijn bereid om voor hun vaderland te vechten', geeft Huizinga aan. Daarnaast bezoekt hij in Duitsland een bekende met 2.300 koeien. Daar zijn ongeveer veertig gevluchte Oekraïners aan het werk. Als laatste laat hij in deze vlog de enorme wachtrijen vrachtwagens bij de grens zien.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
 • Maandag
  22° / 10°
  5 %
Meer weer