Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Muizenprobleem'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. In deze vlog laat Huizinga zien hoeveel last hij heeft van muizen. Maar er is ook positief nieuws, want het heeft sinds lange tijd weer geregend.

De Nederlandse boer laat de garage zien die op het bedrijf ingericht is. Eerder werden de ruim dertig auto's altijd weggebracht, maar het is goedkoper om ze zelf op te knappen. Tot slot is Huizinga bij een vergadering met verschillende ministers aangeschoven om te vertellen over problemen en potentiële oplossingen voor de agrarische sector in Oekraïne.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  12° / 10°
  80 %
 • Woensdag
  14° / 7°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 6°
  70 %
Meer weer