Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Fiets uit 1980 voor Oekraïners'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week een vrolijke vlog, want hij hield samen met zijn vrouw Emmeke opnieuw een fietsenchallenge. Die leverde deze keer geen vrachtwagen vol tweewielers op, maar wel een gevulde aanhanger.

De fietsen werden gedoneerd door ouderen die ze niet gebruiken. Ze zijn bestemd voor Oekraïners die geen transport meer hebben. Bij een van de fietsen zit zelfs nog een instructieboekje met een rekening uit 1980. De bijbehorende Batavus kostte toen 652 gulden.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  15° / 4°
  50 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
 • Zaterdag
  16° / 10°
  80 %
Meer weer