POAH! International 833

Deze week in POAH!: Bertus van Dijk uit het Utrechtse Cothen doet met deze International 833 mee aan de trekkertrekwedstrijden in Langbroek. De trekker heeft 78 pk, voorwielaandrijving en dubbellucht achter en voor. 'Iedereen bepaalt zijn eigen tactiek. Ik kon deze trekker destijds zo kopen, dus die traditie zetten we voort.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  28° / 17°
  20 %
 • Woensdag
  26° / 18°
  70 %
 • Donderdag
  25° / 17°
  70 %
Meer weer