POAH! Antonio Carraro SRX 9900

Deze week in POAH!: De Antonio Carraro SRX 9900 van Tim Steijvers uit het Limburgse Panningen wordt gebruikt voor de balenpers en het uitmesten van de pluimveestal. De trekker in deze uitvoering is volgens hem de enige in Nederland. 'We kozen voor deze trekker, omdat hij wendbaar en een knikker is en beschikt over omkeerinrichting.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  13° / 9°
  60 %
 • Zaterdag
  11° / 8°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
Meer weer