Royal Brinkman en Agro4all komen met app voor tuinders

Softwareontwikkelaar Agro4all in het Zeeuwse Kapelle heeft samen met toeleverancier en adviseur Royal Brinkman een applicatie ontwikkeld waarmee tuinders in één oogopslag zien wat de beste keuze is bij inzet van gewasbescherming.

Royal+Brinkman+en+Agro4all+komen+met+app+voor+tuinders
© Agro4all

In de tool is ook alle achtergrondinformatie te raadplegen. Royal Brinkman en Agro4all werken samen voor de ontwikkeling van deze adviesgenerator. Deze is specifiek bestemd voor de tuinbouw. De bedrijven gebruiken de technologie vanuit Agro4all. Het bedrijf stelt gebruikers in staat om in Nederland toegelaten gewasbeschermingsmiddelen te bekijken en te vergelijken.

De technologie vanuit Agro4all wordt gecombineerd met de kennis en ervaring vanuit Royal Brinkman wat betreft geïntegreerde gewasbescherming in de tuinbouw. Volgens Royal Brinkman ondersteunt de tool nu al de gewasbeschermingsspecialisten.


Telers kunnen met de applicatie in één oogopslag zien wat de beste keuze is bij inzet van gewasbescherming.
Telers kunnen met de applicatie in één oogopslag zien wat de beste keuze is bij inzet van gewasbescherming. © Agro4all

Het bedrijf verwacht dat de adviesgenerator later dit jaar ook voor telers beschikbaar komt. Dat zal plaatsvinden wanneer de dienst wordt toegevoegd aan het platform voor geïntegreerde gewasbescherming van Royal Brinkman.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
Meer weer