Terreineigenaar boerenprotest blikt terug op rustig verlopen dag

Melkveehouder Gert-Jan Brouwer uit het Gelderse Stroe kijkt tevreden terug op het boerenprotest op zijn terrein. Toch baalt hij er wel een beetje van dat hij niets van de demonstratie zelf meekreeg. 'Ik was constant druk, maar dat kon helaas niet anders.'

'We waren eerst met het verkeer bezig, daarna heb ik mensen weggebracht en water gehaald', blikt Brouwer terug. Hij is blij dat het protest verder rustig verlopen is. 'Ja, ik ben tevreden, maar die demonstranten zijn ook wel een stel varkens. Er lag toch nog best wat rotzooi op het land.'


Gelukkig werd dat snel weer opgeruimd. Brouwer was woensdag vooral druk met het aanvoeren van water vanwege het warme weer. 'Ze hebben m'n shovel gebruikt om het water met pallets aan te voeren, ik heb zelf water gebracht. Eigenlijk vond ik dat een taak van de landbouworganisaties. Ik hoop dat iedereen dankbaar is.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 15°
  80 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer