Crowdfunding voor actieboer na ongeval op A12

Voor de boer die woensdag na afloop van het boerenprotest bij een ongeluk op de A12 gewond raakte, is crowdfunding gestart. Inmiddels staat de teller op ruim 30.000 euro. Volgens de beheerders ervan is de situatie van de bestuurder zorgelijk, maar is hij buiten levensgevaar.

Crowdfunding+voor+actieboer+na+ongeval+op+A12
© youtube

Bij het ongeluk raakte een 40-jarige man, een 37-jarige vrouw en een 17-jarig meisje uit de Zuid-Hollandse gemeente Bodegraven-Reeuwijk gewond. Volgens de onderneemster zijn ze van achter aangereden door een vrachtwagen.


De inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis, vooral de man raakte daarbij ernstig gewond. Dat leed is voor anderen reden om een crowdfundingsactie op te starten, zodat hij een andere trekker kan kopen en hulp kan betalen. De iniatiefnemers willen met de actie 100.000 euro verzamelen, zodat het noodzakelijke werk op de boerderij door kan gaan. Donderdagmiddag was al 30.000 euro opgehaald.


Bidden

'Daarbij willen we jullie ook vragen om te bidden voor Boer Bert, zijn situatie is zorgelijk. Voor ons is het belangrijkste dat hij hier goed doorheen komt', aldus de iniatiefnemers.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 15°
  80 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer