Dewulf gaat voor full Isobus in pootseizoen 2023

Machinefabrikant Dewulf introduceert vanaf het najaar van 2022 full Isobus op bijna alle CP- en Structural-aardappelpootmachines. De bediening van Isobus is fabrikantonafhankelijk en daardoor beschikbaar via de trekker en een extra display in de cabine.

Dewulf+gaat+voor+full+Isobus+in+pootseizoen+2023
© Dewulf

Op die manier kunnen de joysticks in de trekker dienen voor de bediening van de planter. Mocht de trekker niet zijn uitgerust met een Isobus-systeem, dan kan een aparte Isobus-kabelset worden aangesloten.

Als aanvullende gps-aangestuurde displayopties voor de trekker zijn onder meer License Section Control en License Variable Rate te verkrijgen. De laatste optie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld met taakkaarten in te stellen op welke plek op het perceel een bepaalde hoeveelheid meststof moet worden toegediend.

Volgens Dewulf is het gebruik van die functies toegankelijk en individueel aan te passen naar de specifieke behoeften van dat moment. De levering van Isobus is mogelijk vanaf januari 2023. Hiermee is de geüpdatete pootmachine inzetbaar bij het volgende plantseizoen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 15°
  80 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer