Smart-Float voor pootmachine Dewulf

De vierrijige Dewulf-Miedema Structural 4000-snarenbedpootmachine is voortaan voorzien van de Smart-Float-bouwwijze om werkgangen te combineren. Net als bij de CP42-bekerpootmachine van deze fabrikant.

Smart%2DFloat+voor+pootmachine+Dewulf
© Dewulf

Door de Smart-Float-aanbouw is er in plaats van een portaaldissel een lage en compacte bouw met eveneens een lage onderaanspanning naar de trekker. Zo wordt de druk op de trekker beter verdeeld over de vier wielen. Frees en plantdiepte blijven net als de aanaardkappen onafhankelijk instelbaar via de steunwielen.

De pootmachine is te krijgen met sturende portaalwielen om korter en spoorvolgend te kunnen draaien op de kopakker. Elk stel portaalwielen is pendelend opgehangen voor een goede bodemvolging. Verder is er een geïntegreerde kistenkantelaar achter de bunker gebouwd. Deze kan twee kisten met pootgoed tegelijk lossen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
 • Zondag
  22° / 12°
  10 %
 • Maandag
  21° / 12°
  20 %
Meer weer