Dewulf vernieuwt MH24X-stortbak

Dewulf heeft zijn MH24X-stortbunkers op diverse punten vernieuwd. Zo is er in plaats van de traditionele zijafvoer nu een centrale uitloop van de productstroom te krijgen in het midden, achter de machine. Behalve een hogere capaciteit, zorgt dit voor een flexibelere bunker wanneer deze wordt geplaatst aan het begin van een inschuurlijn.

Dewulf+vernieuwt+MH24X%2Dstortbak
© Dewulf

De stortbunker is nu ook te voorzien van een presentatieband voor de eerste van de twee reinigingsrollenunits. Als de MH24X namelijk wordt gebruikt in zware grond of met langere producten, kan de presentatieband dit product eerst spreiden. Dat helpt voor een betere reiniging en dosering.

De tweede unit beschikt over PU-spiraalrollen. Als deze rollenunit ook is voorzien van het Clean-Boost-reninigingssysteem met zes of zeven rollen, is de afstand tussen de rollen voortaan standaard te verstellen tot 70 millimeter. Hierdoor kan eenvoudiger worden voorgesorteerd met de rollenunit. De minimale tussenruimte is 5 millimeter en het bereik is daarmee 20 procent vergroot.

Het Clean-Boost-systeem kan de elektrisch aangedreven rollen kortstondig sneller laten draaien om aangekleefde grond te lossen. Zo blijft de reinigingscapaciteit optimaal.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer