LTO houdt webinar over stikstof, NPLG en toekomstperspectief

LTO Nederland verzorgt op dinsdagavond 14 juni een webinar over de Kamerbrieven over stikstof, het Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG) en het toekomstperspectief van de agrarische sector.

LTO+houdt+webinar+over+stikstof%2C+NPLG+en+toekomstperspectief
© Archief

LTO verzet zich tegen de stikstofplannen van het kabinet en spreekt van een kaalslag van het platteland. De 'perspectiefbrief' van minister Henk Staghouwer van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit bevat enige positieve handvatten, maar benadrukt vooral wat er allemaal niet meer kan, vindt LTO.


De organisatie gaat digitaal met leden in gesprek over deze Kamerbrieven, wat eraan voorafging en waar de organisatie de komende tijd op inzet. Sprekers zijn onder anderen LTO-voorzitter Sjaak van der Tak, Trienke Elshof (LTO-portefeuillehouder Platteland en Omgeving), Erwin Wunnekink (voorzitter LTO-vakgroep Melkveehouderij), Mark Heijmans (themacoördinator) en Hermans Litjens (themaspecialist). De presentatie is in handen van directeur Hans Van den Heuvel van LTO Nederland.

Het webinar vindt plaats van 20 tot 21.30 uur en is te volgen via deze link. Wie ook vragen wil stellen, kan zich registeren via deze link.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer