AgriPers is nieuwe mediapartner van NAJK

Uitgeverij AgriPers en Nederlands Agrarisch Jongeren Kontact (NAJK), de belangenvereniging van de agrarische jongeren in Nederland, gaan samenwerken op het gebied van media. NAJK sluit een contract met AgriPers op 15 april 2022.

AgriPers+is+nieuwe+mediapartner+van+NAJK
© NAJK

Met de ondertekening van de uitgeefovereenkomst verbindt AgriPers zich aan NAJK als belangrijke partner van de jongerenvereniging. AgriPers verstevigt hiermee de verbinding met de toekomstige boeren en tuinders in Nederland. NAJK sluit partnerovereenkomsten met de belangrijkste spelers in de agrarische sector, zodat de leden van NAJK worden verrijkt met relevante kennis, ontwikkelingen en informatie uit de sector.

AgriPers wordt namens NAJK verantwoordelijk voor de exploitatie en uitgifte van het ledenblad BNDR. Dit is een kwartaaluitgave met een oplage van circa 7.200. Overige toekomstige media-activiteiten zijn vastgelegd in een 'editorial partnership' waar de komende jaren uitvoering aan wordt gegeven. AgriPers kijkt ernaar uit om samen met NAJK een bijdrage te mogen leveren aan de toekomst van jong agrarisch Nederland en hun ondernemerschap.

AgriPers is een groeiend modern mediabedrijf in het hart van de agrarische sector en creëert journalistieke, inhoudelijke en impactvolle content, binnen de kanalen van multimediale titels als Nieuwe Oogst en Varkens.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer