Kijk terug: Jongeren in gesprek met landbouwministers

Ruim een maand geleden traden twee nieuwe landbouwministers aan: Henk Staghouwer (LNV) en Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof). Op initiatief van het NAJK verzorgde Nieuwe Oogst een kennismakingswebinar.

Dit webinar was bedoeld om (jonge) boeren en tuinders kennis te laten maken met de nieuwe bewindsvoerders en te ontdekken wat de sector van hen mag verwachten. NAJK-voorzitter Roy Meijer schoof namens de agrarische jongeren aan en hoofdredacteur Esther de Snoo van Nieuwe Oogst trad als onafhankelijk gespreksleider op.

Aan de orde kwamen de gebiedsgerichte aanpak, derogatie en de stand van zaken van het zevende actieprogramma Nitraatrichtlijn, verdienvermogen, de gewasbescherming en de besteding van de gelden die ondergebracht zijn in fondsen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer