DDB en NAJK worden partners in ZuivelNL

De Dutch Dairymen Board (DDB) en het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) worden partners in ZuivelNL. Het is voor deze partijen een opmaat naar een volwaardig lidmaatschap.

DDB+en+NAJK+worden+partners+in+ZuivelNL
© Mariska Bloemberg-van der Hulst

DDB-voorzitter Sieta van Keimpema: 'Voor DDB zal een juiste balans tussen extra inspanningen, kosten en opbrengsten voor de melkveehouders van belang zijn, evenals het nemen van de juiste beslissingen voor een sterke toekomstgerichte melkveesector.'

Marije Klever, portefeuillehouder melkveehouderij NAJK: 'ZuivelNL is van grote betekenis voor de Nederlandse zuivelketen. Als jonge melkveehouders maken wij de melkveehouderij van de toekomst. Daarom dragen we graag bij aan een sterke Nederlandse zuivelketen.'


Draagvlak vergroten

ZuivelNL ziet deze partijen graag als partner omdat zij actief zijn in de Nederlandse melkveehouderij. Het draagvlak van ZuivelNL in de zuivelketen wordt hiermee vergroot. Met deze partners zal ZuivelNL de komende tijd overleggen over de manier waarop invulling wordt gegeven aan hun bijdrage aan de activiteiten van ZuivelNL, onder andere via themagroepen.

LTO Nederland, de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) en de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) zijn op dit moment de leden van ZuivelNL.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer