Laatste verschilpunten LTO en POV in april weggewerkt

Een grote meerderheid van de leden van Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en de regionale LTO-organisaties heeft zich uitgesproken voor blijvende samenwerking. De besturen van beide organisaties hebben daarom afgesproken de maand april te benutten om de laatste verschilpunten weg te werken.

Laatste+verschilpunten+LTO+en+POV+in+april+weggewerkt
© Twan Wiermans

De afgelopen maanden waren er verschillende ledenvergaderingen van de regionale LTO-organisaties en de POV. Daaruit bleek dat een grote meerderheid van de leden samenwerking tussen beide organisaties van groot belang vindt.

Er liggen nog wel enkele laatste discussiepunten op tafel. Gestimuleerd door de positieve input van de leden hebben de besturen van zowel LTO als POV besloten die deze maand op te lossen en tot een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst te komen. Dat traject moet rond 1 mei zijn afgerond.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer