LTO in gesprek met Kamerleden over arbeidsmarkt

LTO Nederland gaat maandag 7 maart in gesprek met Tweede Kamerleden Anne-Marijke Podt (D66) en Chris Stoffer (SGP) over de krapte op de arbeidsmarkt. Verder komen de daarbij behorende thema's als kosten van arbeid, huisvesting en boeien & binden op tafel. Het gesprek is digitaal te volgen en kijkers kunnen vragen stellen via de chatfunctie.

LTO+in+gesprek+met+Kamerleden+over+arbeidsmarkt
© Twan Wiermans

Namens LTO Nederland gaat Eric Douma, portefeuillehouder Ondernemerschap & Onderwijs met de Kamerleden in gesprek. De vraag die centraal staat is: wat kunnen we als land- en tuinbouw van de politiek verwachten? Het webinar vindt plaats van 16 tot 17.15 uur. Aanmelden kan via de link op de site van de werkgeverslijn.

Dit gesprek is het startschot van een reeks werkgeversbijeenkomsten die de Werkgeverslijn organiseert. Tijdens deze bijeenkomsten gaan ondernemers aan de slag om de onderwerpen die ook tijdens gesprek op 7 maart aan bod zijn gekomen verder uit te diepen. Aan het eind van elke online werkgeversbijeenkomst krijgen ondernemers praktische tips en handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  19° / 10°
  50 %
 • Zondag
  22° / 9°
  70 %
 • Maandag
  19° / 12°
  30 %
Meer weer