Kennis bijspijkeren met cursus van Talentoogst

De derde editie van het Trainingsprogramma Talentoogst gaat deze winter van start. Het programma bestaat uit een pakket cursussen, waarmee werknemers en ondernemers in de akkerbouw- en vollegrondsgroentesector hun vakmanschap en ondernemerschap verder kunnen ontwikkelen.

Kennis+bijspijkeren+met+cursus+van+Talentoogst
© Ida Hylkema

Het aanbod is divers en afgestemd op de actualiteit. Onderwerpen die aan bod komen, zijn watermanagement, bodembeheer, motiverend en resultaatgericht leidinggeven, smart farming, bewaring, landbouwtechniek en de toekomst van de pootaardappelteelt. De cursussen worden onder meer verzorgd door DLV Advies, Agrifirm, GroeNoord en Rabobank.


De trainingen vinden plaats van januari tot en met maart 2022. Het Trainingsprogramma Talentoogst wordt gefinancierd door Colland Arbeidsmarkt. Meer informatie over de kosten, data en locaties is te vinden op de website van Talentoogst.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer