POAH! Ford 7740

Deze week in POAH!: Dit is de Ford 7740 van familie Bouwhuis uit het Overijsselse Slagharen. Tom is de winnaar van onze TikTok-actie: Maak je eigen POAH!-video. Nu zijn we bij de familie om een echte POAH!-uitzending op te nemen. De Ford 7740 is eigenlijk de reservetrekker op het bedrijf en wordt vooral ingezet in de zomer. De Ford is gebouwd in 1996, heeft 100 pk en 8.300 draaiuren.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer