POAH! International 1468

Deze week in POAH!: De International-verzameling van Cor Braakman uit het Gelderse Laren. Toen zijn vader besloot te stoppen met boeren bleef de passie voor deze trekkers bestaan. In de uitzending bijzondere weetjes over deze Amerikaanse trekkers. De meest in het oog springende is de International 1468 uit 1974 met dubbele uitlaat en V8 motor.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 3°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer