POAH! Deutz-Fahr 6.31

Deze week in POAH!: De Deutz-Fahr Agrostar 6.31 van Robin Groen uit het Overijsselse Arriën wordt volop gebruikt op het melkveebedrijf. Nu staat de trekker voor de voermengwagen, maar in de zomer wordt deze ook gebruikt voor het maaien. De Deutz is gebouwd in 1994, heeft 125 pk en ruim 11.000 draaiuren.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  22° / 16°
  50 %
 • Woensdag
  21° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  23° / 11°
  10 %
Meer weer