POAH! Pampa T01

Deze week in POAH!: Je moet voorgloeien met de brander voordat je deze trekker kunt starten. Het kost een paar minuten tijd, maar dan heb je ook wat: het klapperende geluid van de Pampa T01. De trekker van Joan Dorst uit het Zeeuwse Oosterland is gebouwd in 1953 en heeft 55 pk. De van oorsprong Argentijnse trekker is het best vergelijkbaar met een Lanz Bulldog.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer