Kijk terug: Politici in gesprek met agrarische jongeren

Op de voergang van het melkveebedrijf van Kees van Vuuren in het Utrechtse Montfoort gingen woensdagavond de landbouwwoordvoerders van de vier regeringspartijen in gesprek met jonge boeren en tuinders. Aanleiding voor het webinar is het nieuwe regeerakkoord van VVD, D66, CDA en ChristenUnie.

Thom van Campen (VVD), Pieter Grinwis (CU), Tjeerd de Groot (D66) en Derk Boswijk (CDA) lichtten er het regeerakkoord toe. Daarbij spitste de discussie zich toe op de punten die de agrarische jongeren in mei hadden ingebracht in de formatie. Dat manifest is opgesteld door NAJK en de coöperatieve jongerenraden van het agrobedrijfsleven.

Op initiatief van het NAJK werd het webinar georganiseerd in samenwerking met Nieuwe Oogst.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer