Management BKD versterkt team met twee nieuwe leden

Het managementteam van de Bloembollenkeuringsdienst (BKD) is weer op sterkte. Frans Claassen is de nieuwe 'Hoofd keuringsbeleid en kwaliteit'. Martine Steenbeek gaat de functie van 'Hoofd laboratorium' bekleden.

Management+BKD+versterkt+team+met+twee+nieuwe+leden
© Han Reindsen

Claassen en Steenbeek volgen Peter van Nieuwkoop op. Hij is in juli 2021 vertrokken en nam beide functies waar.

Claassen is per 1 oktober gestart bij BKD. Hij heeft veel managementervaring in de bloembollensector. Claassen was werkzaam in de lelieveredeling en bij teelt-, handels- en exportbedrijven. Ook heeft hij ruim negen jaar gewerkt als manager keuringen bij Naktuinbouw. In zijn nieuwe functie bij BKD is hij eindverantwoordelijk voor het keuringsbeleid. Prioriteit is het vertalen van regelgeving naar de praktijk.

Steenbeek startte per 1 november bij BKD. Ze heeft veel ervaring in verschillende functies binnen laboratoria in de gezondheids-, voedings- en bioscience-hoek. De bloembollensector is voor Steenbeek nieuw. Haar ambitie is om de efficiëntie in het laboratorium te verhogen, door onder meer de samenwerking binnen het lab en met partijen als Bulb Quality Support onder de loep te nemen. Ook verkent ze de mogelijkheden van verdere automatisering binnen het lab.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  13° / 7°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 5°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 4°
  85 %
Meer weer