Machinefabrikant Steeno in zee met nieuwe importeur voor Nederland

Landbouwmachinefabrikant Steeno heeft een nieuwe importeur voor Nederland. Voortaan is het volledige Steeno-gamma verkrijgbaar via Eland Machines uit Nijbroek. Binnen dezelfde samenwerking gaat Steeno de Eland-bemesters in België en zijn buitenlandse netwerk verdelen.

Machinefabrikant+Steeno+in+zee+met+nieuwe+importeur+voor+Nederland
© Steeno

Eland Machines verzorgt sinds 1 december 2021 de import van het Steeno-gamma in Nederland. Het bedrijf heeft sinds 2015 een eigen ontwikkelde graslandbemester op de markt in werkbreedtes van 7,9 tot 12,4 meter. Nu vult Eland Machines met deze overeenkomst het portfolio verder aan met andere types bemesters voor gras- en bouwland. Daarnaast wordt het gamma uitgebreid met ploegen, cultivatoren, schijveneggen, diepgronders, akkerrollen, rotoreggen en grondfrezen.

Steeno gaat de Eland-graslandbemester verdelen in België en zijn buitenlandse dealer- en importeur netwerk. Hiermee breidt de firma zijn serie graslandbemesters uit tot een maximale werkbreedte van 12,4 meter. Het eigen gamma van Steeno voor grasland gaat van 3 tot 7,7 meter. Daarnaast beschikt de fabrikant ook over combibemesters en bemesters voor bouwland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
Meer weer