Agribex heeft vaste waarde in landbouwsector

De tweejaarlijkse landbouwbeurs Agribex is dit jaar van 3 tot en met 8 december in Brussels Expo.

Agribex+heeft+vaste+waarde+in+landbouwsector
© Eigen Foto

De korte keten vormt een aandachtspunt tijdens de 71e editie van Agribex. Dat blijft niet beperkt tot het beleidsmatige. Agribex vervult in de eerste plaats een tentoonstellingsfunctie. De exposanten etaleren hun nieuwste producten en technologieën. Ze tonen wat lokale productie precies inhoudt en hoe de Belgische korte teken vorm krijgt.


De Belgische brancheorganisatie Fedagrim, organisator van de beurs, wil tijdens Agribex een brug slaan tussen de agrarische sector en de verschillende beleidsniveaus in het land. Volgens Fedagrim is het duidelijk dat er geen tegenstelling moet zijn tussen natuur en landbouw. 'Die twee kunnen perfect partners zijn', stelt de federatie. De beurs is elke dag open van 10 tot 18 uur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  29° / 15°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 17°
  20 %
 • Zondag
  22° / 18°
  50 %
Meer weer