Werknemers open teelt kunnen schoolbanken in

Speciaal voor werknemers in de sector open teelten stelt het fonds Colland Arbeidsmarkt 150 scholingsvouchers beschikbaar ter waarde van 1.500 euro.

Werknemers+open+teelt+kunnen+schoolbanken+in
© Koos van der Spek

Werknemers in de akkerbouw, vollegrondstuinbouw, bloembollenteelt en boomkwekerijsector kunnen tot en met 31 december 2017 een van deze scholingsvouchers online aanvragen.

Een scholingsvoucher is een financiële vergoeding voor een cursus of opleiding die een werknemer naast het werk kan volgen. Deze cursus of opleiding is bijvoorbeeld gericht op ontwikkeling binnen het huidige werkgebied, maar eventueel ook daarbuiten. Zolang deze maar arbeidsgericht is.

Cursus

Kost een cursus minder dan het scholingsbudget van 1.500 euro, dan kan het resterende bedrag worden besteed aan een volgende cursus. De voorwaarden zijn te vinden op www.collandarbeidsmarkt.nl. Daar is ook te vinden hoe een scholingsvoucher kan worden aangevraagd.

Het doel van de scholingsvouchers is het breed inzetbaar maken van werknemers in de sector open teelten. Dit houdt in dat de werknemer naast zijn huidige werk ander werk kan doen.

Persoonlijke ontwikkeling

Door het verbreden van inzetbaarheid kan een werknemer makkelijker op andere plekken of in andere functies werken. Bovendien werkt een nieuwe uitdaging motiverend en houdt persoonlijke ontwikkeling werknemers jong en fit.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / -1°
  25 %
 • Woensdag
  14° / 5°
  25 %
 • Donderdag
  14° / 10°
  80 %
Meer weer