De+Heus+breidt+activiteiten+in+Vietnam+aan
Nieuws
© Nieuwe Oogst

De Heus breidt activiteiten in Vietnam aan

De Heus Vietnam heeft de diervoederactiviteiten van het Vietnamese bedrijf Masan overgenomen. Beide bedrijven startten september dit jaar al een strategische samenwerking.

Met de overname worden dertien diervoederfabrieken en een premix-fabriek met een gezamenlijke productiecapaciteit van circa 4 miljoen ton ingelijfd. Met deze acquisitie versterkt De Heus zijn positie in Vietnam, de grootste diervoedermarkt in Zuidoost-Azië.

Door de samenvoeging ontstaat het grootste diervoederbedrijf op de onafhankelijke Vietnamese diervoedermarkt. In de overeenkomst is ook een aantal leveringscontracten opgenomen. Zo wordt Masan voorzien van een constante aanvoer van kwaliteitsvarkens. Deze varkens worden door De Heus gekocht van klanten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
 • Vrijdag
  5° / 0°
  70 %
 • Zaterdag
  7° / 3°
  70 %
Meer weer