Levendig debat op Dutch Pork Expo in Den Bosch

De toekomst van de varkenshouderij stond dinsdag centraal tijdens een debat op de Dutch Pork Expo in de Brabanthallen in Den Bosch. Het debat met prominente en inspirerende gasten was georganiseerd door Nieuwe Oogst, vakblad Varkens en beursorganisator Easy Fairs en was de aftrap van de tweedaagse beurs.

In het eerste deel van het debat sprak hoofdredacteur Esther de Snoo van Nieuwe Oogst met voorzitter Linda Janssen van de Producenten Organistie Varkenshouderij (POV), René Veldman, sectormanager Rabobank, varkenshouder Theo Vernooij uit de Gelderse en Koen van Bergen, directeur livestock en supply chains bij Vion over onder andere over het produceren voor nationale of internationale ketens en het financieren van toekomstgerichte, duurzame bedrijven.
In het tweede deel van het debat sprak Esther de Snoo met Bennie van der Fels, projectleider bij Wageningen University & Research, Angela van der Sanden, Connecting Food & Agri, directeur Sener Celik van JoinData en varkenshouder William Meulendijks uit het Noord-Brabantse Deurne over de rollen van smart farming, verduurzaming, techniek, data en dierenwelzijn.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  18° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  80 %
Meer weer