Live debat: toekomst van de varkenshouderij in Nederland

Waar staat de Nederlandse varkenshouderij in 2030? Hoe de sector er in de toekomst uit gaat zien is het onderwerp voor het openingsdebat op 12 oktober tijdens de Dutch Pork Expo in de Brabanthallen in Den Bosch.

Live+debat%3A+toekomst+van+de+varkenshouderij+in+Nederland
© Archief Varkens.nl

Het debat met prominente en inspirerende gasten wordt georganiseerd door Nieuwe Oogst, vakblad Varkens en de beursorganisator Easy Fairs en is de aftrap van de tweedaagse beurs.

Tijdens het gesprek en de interactie met het publiek via sidekicks komen onderwerpen aan bod zoals: waar moeten varkenshouders aan voldoen op korte en middellange termijn, wat zijn de ontwikkeldoelen van de varkenshouderij in Nederland en welke investeringen zijn nodig om daaraan te kunnen voldoen? Ook financieringsmogelijkheden en de rol van smart farming komen langs.

Deze onderwerpen bespreekt Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo met beleidmakers, varkenshouders en kenners van de varkenssector, onder wie Linda Janssen (voorzitter POV), René Veldman (sectormanager Rabobank), Theo Vernooij (varkenshouder), Koen van Bergen (directeur livestock en supply chains bij Vion), Angela van der Sanden (Connecting Agri & Food), Sener Celik (JoinData) en William Meulendijks (varkenshouder).

De Dutch Pork Expo is op 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Het debat vindt plaats op dinsdag 12 oktober om 13.30 uur op de beurs. U kunt het debat ook online volgen.


Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
Meer weer