Bas+Roelofs+vertrekt+als+directeur+FrieslandCampina+Consumer+Dairy+Nederland
Nieuws
© FrieslandCampina

Bas Roelofs vertrekt als directeur FrieslandCampina Consumer Dairy Nederland

Dustin Woodward wordt per 1 november managing director FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands. Hij volgt Bas Roelofs op, die bij FrieslandCampina aan de slag gaat als managing director Strategic Integration.

Tot het einde van het jaar zal Roelofs het project 'Melk met meerwaarde' blijven leiden, meldt vakblad Distrifood. De directeur speelde een belangrijke rol bij het introduceren en uitbouwen van duurzame Campina-zuivelproducten onder het keurmerk 'On the Way to PlanetProof'.


Woodward werkt nu in Afrika als managing director FrieslandCampina Consumer Dairy. De laatste jaren werkte hij aan de uitbouw van de consumentenactiviteiten in West- en Noord-Afrika. Woodward zal rapporteren aan Jan Kruise, senior vice-president FrieslandCampina Food & Beverage Europe. Roelofs gaat in zijn nieuwe functie rapporteren aan Hein Schumacher, chief executive officer bij Koninklijke FrieslandCampina.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  17° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 9°
  10 %
 • Zaterdag
  15° / 12°
  70 %
Meer weer