Bas Roelofs vertrekt als directeur FrieslandCampina Consumer Dairy Nederland

Dustin Woodward wordt per 1 november managing director FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands. Hij volgt Bas Roelofs op, die bij FrieslandCampina aan de slag gaat als managing director Strategic Integration.

Bas+Roelofs+vertrekt+als+directeur+FrieslandCampina+Consumer+Dairy+Nederland
© FrieslandCampina

Tot het einde van het jaar zal Roelofs het project 'Melk met meerwaarde' blijven leiden, meldt vakblad Distrifood. De directeur speelde een belangrijke rol bij het introduceren en uitbouwen van duurzame Campina-zuivelproducten onder het keurmerk 'On the Way to PlanetProof'.


Woodward werkt nu in Afrika als managing director FrieslandCampina Consumer Dairy. De laatste jaren werkte hij aan de uitbouw van de consumentenactiviteiten in West- en Noord-Afrika. Woodward zal rapporteren aan Jan Kruise, senior vice-president FrieslandCampina Food & Beverage Europe. Roelofs gaat in zijn nieuwe functie rapporteren aan Hein Schumacher, chief executive officer bij Koninklijke FrieslandCampina.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer