Sporten en eten op het Brabantse boerenerf

Caring Farmers en LekkerBoer houden zaterdag 25 september een foodcamp op boerderij Bijzonder Brabants in Deurne. Dit sportieve en culinaire evenement wil boeren en burgers samenbrengen op een natuurinclusieve boerderij.

Bij Bijzonder Brabants teelt Henk Kerkers meer dan honderd soorten groente en fruit die vaak niet te koop zijn in de supermarkt. De hele teelt is gericht op kringlooplandbouw en tal van chef-koks uit de regio maken dankbaar gebruik van de Bijzonder Brabants-producten.

De organisatie wil door het sporten, zelf koken en natuurlijk ook proeven, zowel een gezonde levensstijl promoten als de bezoekers informeren over het boerenbedrijf. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website van caringfarmers.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer